Webdevelopment bij DSG WEB

Bij DSG Web kan je probleemloos een site laten maken. Voor het bouwen van een site gebruik ik het wel bekende WordPress systeem. In dit systeem is veel mogelijk zonder dat er op gemak van aanpassen een compromis gemaakt hoeft te worden. Er bestaan voor WordPress meer dan 10000 plugins met ieder zijn eigen functionaliteiten. 

Voor de bouw hoeft u dus alleen te laten weten wat u precies wilt dat uw site kan en hoe u uw site eruit wil laten zien. Als u hier een idee van heeft dan kunt u een offertevraag insturen via het onderstaande formulier. Vervolgens ga ik voor u kijken hoeveel tijd hiervoor nodig is en zal ik u de complete offerte inclusief prijs toe sturen. Vervolgens kiest u dan zelf of u hiermee verder wilt gaan.

Mocht u met mij verder gaan dan zal ik u een design sturen van wat de website wellicht gaat worden. Hierop kunt u dan uw mening en verbeterpunten geven die ik dan weer kan toepassen op het aangepaste design. 

Mocht alles volgens wens zijn dan zal ik beginnen met de bouw van de site en zal ik u up to date houden hoe ver de site is.

Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met mij op via de offerte aanvraag hieronder of via de contact pagina.

Mijn werk