Diensten van DSG WEB

DSG WEB is van alle markten thuis. Ik kan u helpen met onder andere:

Webdevelopment

DSG WEB kan voor een goede prijs in een korte tijd een goede site voor u neer zetten. Ik gebruik het welbekende en makkelijk te gebruiken WordPress platform zodat het aanpassen van content in de site zeer makkelijk is. Op dit platform bouw ik een geheel persoonlijke site die uw zelf kunt samenstellen en ook zelf kunt invullen/aanpassen. Alles is hierin mogelijk in samenspraak.

Meer informatie

Website onderhouden

DSG WEB kan u ook helpen met het up to date houden van uw website. Ik zal in de uw website ten allen tijden in de gaten houden en maandelijks updates van de plugins uitvoeren. Mocht er wat kapot gaan aan de website met een update dan zal ik een backup terug zetten en dan zal ik u ook melden dat er iets moet gebeuren om uw site weer volledig up to date te krijgen. De keuze is dan aan u om het probleem door mij of uw vaste developer te laten repareren zodat de desbetreffende plugin weer geupdate kan worden.

Meer informatie

Webhosting

Bij DSG WEB kunt u ook terecht voor het hosten, oftewel online zetten, van een website. Mocht uw site bij mij in onderhoud/beheer komen dan raad ik u ook aan om bij mij hosting af te nemen. Dit vanwege dat ik dan ten allen tijden overal bij zou kunnen om problemen en of wijzigingen zo snel mogelijk op te lossen of toe te passen. Ook kan ik bij het hosten dan de server op de beste manier afstellen voor uw site zodat u altijd de beste prestaties uit uw site haalt.

Meer informatie

Andere opdracht

Bij DSG WEB zit ik natuurlijk niet stil en wil ik graag altijd wel wat te doen hebben. Dus mocht je een leuke opdracht hebben voor mij in het vakgebied ICT, dan zou ik graag willen horen wat dat is. Misschien kan ik u hier namelijk bij helpen. Vul het onderstaande formulier in om je opdracht naar mij te sturen: